Stichting ‘Het vergeten kind’ uitgeroepen tot goede doel Southbeach Schiedam 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Schiedam – Het aftellen naar Soutbeach Schiedam 2019 is begonnen ! Op de Maasboulevard in Schiedam zal dit jaar voor de zesde keer een prachtig beachveld worden aangelegd waar in de periode van 2 t/m 7 juli weer van alles te beleven is op sportgebied.
Zoals elk jaar is er ook weer een goed doel gekoppeld aan het sportiefste gratis evenement van de regio Waterweg. Nadat eerder de John Blankenstein foundation en de stichting net niet genoeg met een mooi bedrag een hart onder de riem werd gestoken valt dit jaar de eer aan stichting het vergeten kind.

Stichting Het vergeten kind
Deze stichting zet zich in voor duizenden kinderen in Nederland die om verschillende redenen niet meer thuis kunnen wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren door Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen.
De organisatie van Southbach zal door middel van acties op en rond het speelveld een zo hoog mogelijk bedrag op gaan halen om dit doel te ondersteunen.
Via deze link kan er worden gedoneerd !

Aan het programma wordt op dit moment hard gewerkt. Hou de site Southbeachschiedam.nl in de gaten voor het laatste nieuws !