Southbeach woensdag 3 juli: Southbeach Run, keepersschool Frank de Ruiter, Seniorenochtend

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nadat Britt Eerland en wethouder Fahid Minhas southbeach Schiedam 2109 op een geweldige manier geopend hebben barste het sportgeweld op en rond de beacharena los. Ook vandaag staan er weer een aantal pareltjes van activiteiten op het programma !

Senioren ochtend (10:00 – 12:00 uur)

Dat Southbeach Schiedam voor alle leeftijdsgroepen toegankelijk is blijkt wel uit het feit dat de klassieke seniorenochtend al jaren een vaste prik heeft op onze agenda. Tijdens deze ochtend kunnen onze Schiedams senioren onder het genot van een heerlijk bakje koffie in aanraking komen met talloze beweeg en sport aanbieders die speciaal zijn zijn gespecialiseerd op senioren. Ook staan er informatiestands en worden er workshops gegeven ! Uiteraard is iedereen voor deze ochtend weer van harte uitgenodigd !

Keepers clinic door keepersschool Frank de Ruiter (12:30 – 15:00 uur)

Keepersschool Frank de Ruiter is al jaren lang een begrip in de Schiedams voetbalwereld en ver daar buiten. De ex-beachsoccer international leert vanmiddag alle belangstellende de fijne kneepjes van het keepersvak ! Deelname is weer gratis en uiteraard kan iedereen meedoen !

Southbeach Run i.s.m Rotterdam Running Crew (Start 19:30)

Sporten is belangrijk, daar zijn we het met elkaar over eens. Zo is het ook belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk is. Southbeach Schiedam is dan ook ontzettend trots dat de toonaangevende hardloop community Rotterdam Running Crew op woensdag 3 juli om 19:30 uur start vanaf de toplocatie aan de Maasboulevard in Schiedam.

Zoals jullie zien is de start van de run vervroegd naar 19:30 zodat we hierna op de prachtige Southbeach Arena de Nederlandse leeuwinnen aan kunnen moedigen die in de halve finale tegen Zweden strijden om een finaleplaats op het WK in Frankrijk. Er zijn weer drie afstanden, te weten de 3, 6 en 9 kilometer. Het is dus een mooie run voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.

English: Rotterdam Running Crew organizes special Running Experiences by Rotterdam Next: 3th july start: 19:30 – location: Maasboulevard 3, Schiedam