Southbeach haalt mooi bedrag op voor goede doel ‘Stichting het vergeten kind’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Schiedam –  Niet alleen sportief gezien kunnen we terugkijken op een zeer succesvolle editie van Southbeach Schiedam maar ook het goede doel, wat gekoppeld was aan het sportiefste gratis evenement van de regio Waterweg kan rekenen op een mooie financiële ondersteuning vanuit Schiedam . Nadat eerder de John Blankenstein foundation en de stichting net niet genoeg met een mooi bedrag een hart onder de riem werd gestoken viel dit jaar de eer aan ‘stichting het vergeten kind.’
Direct na het drukbezochte beachsoccertoernooi voor de jeugd maakte de Schiedamse Wethouder Fahid Minas het opgehaalde bedrag van 1060,- euro bekend en overhandigde de bijbehorende cheque aan de afgevaardigde van de stichting. Het bedrag kwam tot stand door donaties van sportaanbieders en bezoekers van Southbeach.

Stichting Het vergeten kind
Deze stichting zet zich in voor duizenden kinderen in Nederland die om verschillende redenen niet meer thuis kunnen wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren door Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen.