Beachsoccer

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De organisatie van Southbeach is verheugd te kunnen vermelden dat ook dit jaar de parel van het evenement, het Schiedams kampioenschap beachsoccer, weer op het programma staat. Afgelopen jaar maakten we een uitstapje naar de woensdagmiddag maar dit jaar staat de gehele zondag weer in het teken van het leukste beachsoccer feest van de regio !
Je kunt je inschrijven per team via je vereniging.

In tegenstelling tot afgelopen edities doen er nu, naast de reguliere teams afkomstig van de Schiedamse voetbalverenigingen, ook teams mee van voetbalscholen en straatteams. Zo krijgt het toernooi een steeds meer toegankelijker karakter waarin een goed samenspel is tussen verenigingen en jongeren die in aanraking komen met sport steeds meer in elkaar wordt verweven.

De Spelregels komen over het algemeen overeen met het veldvoetbal. Daarnaast zijn er enkele uitzonderingen/aanvullingen. De eerste wedstrijden starten om 12:00 uur dus zorg dat je op tijd op de beach-arena bent.

Gezien het strakke schema graag  5 minuten voor de aftrap klaar staan bij je betreffende veld !

– Er wordt gespeeld op twee velden van elk 15 x 20 m. (veld 1 en 2)
– De teams bestaan uit 4 spelers en een doelman/vrouw, dus vijf in totaal.
– Er mag tijdens de wedstrijd doorlopend gewisseld worden
– De wedstrijden duren 1 x 10 minuten, het begin en het eindsignaal wordt bepaald door de algemene scheidsrechter
–  Een uitbal wordt met de voet genomen maar mag niet direct op het doel geschoten worden.
– De aftrap wordt genomen door 2 spelers en mag direct op het doel geschoten worden
– De organisatie heeft eventueel hesjes beschikbaar om 2 teams van elkaar te onderscheiden.
– Deelname is geheel op eigen risico en de organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele vermissing en of letsel ontstaan vanuit het evenement.

Foto’s en verslagen van het toernooi zijn na afloop natuurlijk te bekijken opwww.waterwegsport.nl, www.Southbeachschiedam.nl en www.schiedamsvoetbalkampioenschap.nl
Southbeach heeft de pijlers sportiviteit, acceptatie en respect hoog in het vaandel staan dus zorg ervoor dat jullie teams goed voor de dag komen ! Veel plezier toegewenst !

Het adres:

Adres:
Maasboulevard 3, 3114 HB Schiedam

Met het openbaar vervoer
Vanaf NS- en metrostation Schiedam-Centrum reist u verder met RET-bus nr. 54 richting ‘De Gorzen’. U stapt uit bij halte ‘Nieuwe Maasstraat’ of ‘Lekstraat’. Hiervandaan is het enkele minuten lopen naar de Maasboulevard. In de geweldige binnenstad van Schiedam stoppen diverse bussen en trams. Vanaf de Koemarkt is het 10 minuten lopen.

Met de auto
Kom je met de auto, dan kun je de Havendijk Schiedam intoetsen in je navigatiesysteem. Je kunt het beste via de Jachthavenlaan aanrijden.

Elke dag is Kom Kids aanwezig op en rond het veld met de leukste activiteiten !

3 juli start de Rotterdam Running crew vanaf Southbeach. start: 20:00 uur

Stichting het vergeten kind: Doneer nu !

Laatste berichten

Dit is Southbeach !