Schiedams kampioenschap Beachsoccer

Informatie Schiedams kampioenschap beachsoccer Southbeach 2018 d.d. woensdag 4 juli:

Op 4 juli 2018 vind tijdens Southbeach 2018 op de Maasboulevard in Schiedam het derde open Schiedams kampioenschap Beachsoccer plaats voor pupillen:
Met 15 teams is het toernooi, net als de vorige editie vol en kunnen we uitkijken naar een geweldige dag ! Het wordt erg warm neem voor de zekerheid sokken en schoenen mee (geen voetbalschoenen) 

In tegenstelling tot afgelopen edities doen er nu, naast de reguliere teams afkomstig van de Schiedamse voetbalverenigingen, ook teams mee van voetbalscholen en straatteams. Zo krijgt het toernooi een steeds meer toegankelijker karakter waarin een goed samenspel is tussen verenigingen en jongeren die in aanraking komen met sport steeds meer in elkaar wordt verweven !

Het programma:

Programma beachsoccer woensdag 4 juli 2018    (Download PDF)

De Spelregels komen over het algemeen overeen met het veldvoetbal. Daarnaast zijn er enkele uitzonderingen/aanvullingen. De eerste wedstrijden starten om 13:15 dus zorg dat je op tijd op de beach-arena bent.

Gezien het strakke schema graag  5 minuten voor de aftrap klaar staan bij je betreffende veld !

-Er wordt gespeeld op twee velden van elk 15 x 20 m. (veld 1 en 2)
-De teams bestaan uit 4 spelers en een doelman/vrouw, dus vijf in totaal.
-Er mag tijdens de wedstrijd doorlopend gewisseld worden
-De wedstrijden duren 1 x 10 minuten, het begin en het eindsignaal wordt bepaald door de algemene scheidsrechter
– Een uitbal wordt met de voet genomen maar mag niet direct op het doel geschoten worden.
– De aftrap wordt genomen door 2 spelers en mag direct op het doel geschoten worden
– De organisatie heeft eventueel hesjes beschikbaar om 2 teams van elkaar te onderscheiden.
– Deelname is geheel op eigen risico en de organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele vermissing en of letsel ontstaan vanuit het evenement.

Het wedstrijdschema is bijgesloten. Aangezien er zich een groot aantal ploegen hebben ingeschreven kan het voorkomen dat de wachttijd tussen de wedstrijden soms iets langer is.
Desondanks is er gedurende deze periode genoeg te doen rond het veld.
Foto’s en verslagen van het toernooi zijn na afloop natuurlijk te bekijken opwww.waterwegsport.nl, www.Southbeachschiedam.nl en www.schiedamsvoetbalkampioenschap.nl
Southbeach heeft de pijlers sportiviteit, acceptatie en respect hoog in het vaandel staan dus zorg ervoor dat jullie teams goed voor de dag komen ! Veel plezier toegewenst !

Het adres:

Adres:
Maasboulevard 3, 3114 HB Schiedam

Met het openbaar vervoer
Vanaf NS- en metrostation Schiedam-Centrum reist u verder met RET-bus nr. 54 richting ‘De Gorzen’. U stapt uit bij halte ‘Nieuwe Maasstraat’ of ‘Lekstraat’. Hiervandaan is het enkele minuten lopen naar de Maasboulevard. In de geweldige binnenstad van Schiedam stoppen diverse bussen en trams. Vanaf de Koemarkt is het 10 minuten lopen.

Met de auto
Kom je met de auto, dan kun je de Havendijk Schiedam intoetsen in je navigatiesysteem. Je kunt het beste via de Jachthavenlaan aanrijden.

 

Mischa

Mischa

Leave a Replay

About Me

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laatste berichten

Weekly Tutorial