Dankwoord organisatie: ‘Soutbach Schiedam 2019 beste editie ooit’ (+Video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Schiedam – Nu het zand van Southbeach 2019 inmiddels een mooie bestemming heeft gevonden en de Maasboulevard weer in haar oude mooie staat is teruggegeven, kunnen we terugkijkend concluderen dat we met elkaar misschien wel de beste editie ooit hebben beleeft. Waar overdag honderden basisschool kinderen door talloze sport-aanbieders werden vermaakt met een groot scala aan sportactiviteiten was het bezoek van de Rotterdam Running Crew, met honderden lopers legendarisch.

Ook dit jaar is het ons door hard werken weer gelukt om het sportaanbod zo gevarieerd mogelijk te maken en bovendien hebben we wederom alle doelgroepen kunnen bereiken. Vanaf onze zeer gewaardeerde partner KOMKIDS die elke dag met een groot aantal kids naar het Southbeach terrein toog tot onze senioren, die op woensdagochtend werden getrakteerd op koffie en een traditioneel sousje. Iedereen kon ook dit jaar weer zijn of haar ei kwijt. De avonden waren mooi en wederom maakte een groot aantal verenigingen gebruik van de faciliteiten van Southbeach om tegen het schitterende beeld van passerende schepen een mooie clubavond met elkaar te beleven.

Terugkijkend bleek het een gouden greep om het weekend weer om te dopen tot de diverse Schiedams kampioenschap beachsoccer. Zowel de scholieren van het voortgezet onderwijs, de prominenten en de Schiedamse jeugd waren zeer goed vertegenwoordigd en zelfs burgermeester Lamers trok zijn karaterastieke keeperstenue aan om in het zand de kleuren van “zijn” Schiedam te verdedigen. Als klap op de vuurpijl kon Wethouder Fahid Minas op de slotdag in het bijzijn van ruim 100 beachsoccer-kids het goede doel van dit jaar, het vergeten kind, trakteren op een mooi bedrag.

Uiteraard kun je dit als organisatie niet alleen. Met ruim 40 sport-aanbieders en een legio aan vrijwilligers, goede catering, EHBO, en natuurlijk de breedgedragen positieve Media-aandacht waarbij JWTV met zijn dagelijkse reportage een speciale vermelding mag krijgen, was het weer een bond gezelschap van enthousiaste kanjers die ‘lekker bezig’ waren en die wederom hebben bewezen dat samenwerken de sleutel is succes !

Namens de organisatie een dikke rode duim en Tot Southbeach 2020 !

Mischa Keemink
Vincent Kroeze
Rudi Banffer
Marvin Janssen
Edward Molenaar